english version

over wifac  |  service  |  contact  |  nieuwsbrief  |  vacatures

Vergaarmachines

Vergaarmachines

Theisen & Bonitz Graphische Maschinen (tb) uit het Duitse Burscheid ontwerpt en bouwt vergaarmachines, vouw- hecht- en trimunits in meerdere stromen - inclusief mogelijkheid tot stansen - en numeroteurs.

Theisen & Bonitz is groot geworden met plano vergaarmachines. Hiermee zijn papiersoorten van zeer licht tot zeer zwaar probleemloos te verwerken. Daarbij gaat het om uiteenlopende formaten tot 70 x 100 centimeter. Deze machines zijn perfect geschikt om bijvoorbeeld kalenders te vergaren en af te werken. De machines zijn uit te bouwen met modules. Deze vergaarmachines kunnen bijvoorbeeld uitgebreid worden met een vouw-, hecht- en snijmachine voor het maken van brochures en booklets. Het type tb 304/tb S204 heeft 4 functies namelijk hechten, vouwen, frontsnede en kop/staartsnede. Het type tb 303/203 heeft 3 functies namelijk hechten, vouwen en frontsnede.

Omdat de machines met losse vellen werken zijn ze - naast het conventionele werk - bij uitstek geschikt voor de digitale drukker of binder die digitaal vervaardigd printwerk afwerkt in kleine tot middelgrote oplages. Alle bedrijven in de Benelux die met de machines van Theisen & Bonitz werken kunnen reserve-onderdelen bij Wifac afnemen en het onderhoud door Wifac laten uitvoeren.

Meer informatie vindt u de vernieuwde website van Theisen & Bonitz.

Rubberdoeken, perschemie, inkt, offsetplaten, etc., etc.
Meer info
Onlangs verschenen: //Packfacts
Meer info
Koen Pack enthousiast gebruiker Oris FlexPack kleurproefsysteem
Meer info
NIEUW: vertegenwoordiging OMET in Benelux
Meer informatie