english version

over wifac  |  service  |  contact  |  nieuwsbrief  |  vacatures

Over Wifac

Over Wifac

Al ruim 100 jaar opereert de Wifac Groep als flexibele speler en deskundige partner in de grafische keten. Wifac biedt haar relaties een breed leveringsprogramma van gerenommeerde en innoverende fabrikanten, in toepassing variërend van opmaak- en workflowsoftware tot en met alle mogelijke afwerkoplossingen. Daarnaast bieden we 24 uur, 7 dagen per week technische ondersteuning en een groot aantal praktijkgerichte opleidingen.

De grafimedia industrie is een bedrijfstak die voortdurend te maken heeft met snelle veranderingen. Daarom heeft de Wifac Groep een aantal jaren geleden koers gekozen. Daarbij was de strategie van schaalvergroting leidend, vanuit een overtuiging dat de toekomst van de grafische industrie schuilt in een diepgaande, allesomvattende integratie van de keten.

Met andere woorden, wij zijn vertegenwoordigd in alle lagen en op alle niveaus van het grafische proces. Daarom ontwikkelt de Wifac Groep zich steeds meer van machineleverancier tot een total systems supplier in de Europese grafische industrie en wereldwijde verpakkingsmarkt.

Met onze kennis, expertise, producten en services, met onze vakmensen en al onze bedrijven bedienen wij de hele grafische sector en specifieke segmenten van de verpakkingsindustrie. Van A tot Z.

 

 
Rubberdoeken, perschemie, inkt, offsetplaten, etc., etc.
Meer info
Koenig & Bauer Report 54 is verschenen
Meer info
Onlangs verschenen: Wifacts 2019!
Meer info
robstolk vervangt, vernieuwt en verhuist
Meer informatie