english version

over wifac  |  service  |  contact  |  nieuwsbrief  |  vacatures

Bespaar tot 30% tijd met de X-Rite eXact Auto-Sc...

Bespaar 30% opstart tijd met de Auto-Scan optie voor de Exact meter. De X-Rite eXact Auto-Scan is een veelzijdige scan oplossing die ontworpen is voor drukpers operators voor het meten van spotkleuren en controle strips.
10-10-2019

Howarine Nederland maakt per 1 januari 2020 deel ...

Howarine Nederland uit Vinkeveen gaat op 1 januari 2020 op in Wifac. Het bedrijf levert een uitgebreid assortiment aan grafische verbruiksartikelen en kleine apparatuur voor drukkerij en afwerking.
9-10-2019

Onlangs verschernen: Wifacts 2019!

Onlangs is de nieuwe editie van ons jaarlijkse magazine Wifacts verschenen. Ook in dit nummer informeren wij onze klanten en prospects over het laatste nieuws van onze leveranciers en laten we klanten aan het woord over het hoe en waarom van hun aankopen en hun ervaringen met de nieuwe apparatuur of software.
28-9-2019

Op Labelexpo stellen wij onze nieuwe flexo reinig...

A.s. dinsdag 24 september a.s. is het zover! Labelexpo opent haar deuren. Tower Products Europe bv, producent van milieuvriendelijke perschemie voor de offset- en flexodrukindustrie, introduceert op de Labelexpo 2019 de volgende nieuwe Flexo reinigers:
19-9-2019

Op Labelexpo introduceren we een krachtige inktve...

Tower Products Europe bv, producent van milieuvriendelijke perschemie voor de offset- en flexodruk-industrie, introduceert op de Labelexpo 2019 een nieuwe Flexo reiniger.
13-9-2019

MBO lanceert revolutie in stapelen met nieuwe CoB...

Vouwmachinefabrikant MBO revolutioneert het arbeidsintensieve, met de hand stapelen van gevouwen katernen met de automatische CoBo-stack.
3-9-2019
...Al eerder kochten we een rotatieve Bograma-stans. De machines van MBO / Herzog + Heymann en Bograma zijn inline aan elkaar te koppelen, waardoor je maximaal flexibel bent....
Dagmar Philips
Graficol
...Na de vergelijkingsronde kwamen we tot de conclusie dat KBA de afgelopen jaren de drukpersen volop verder is blijven ontwikkelen, vooral op het gebied van insteltijden en kwaliteitsbewaking....
Jeroen LeŽn
Drukkerij LeŽn (B)
Rubberdoeken, perschemie, inkt, offsetplaten, etc., etc.
Meer info
Koenig & Bauer Report 54 is verschenen
Meer info
Onlangs verschenen: Wifacts 2019!
Meer info
robstolk vervangt, vernieuwt en verhuist
Meer informatie