english version

over wifac  |  service  |  contact  |  nieuwsbrief  |  vacatures

Vijf voordelen van label printen met Durst Tau 33...

Pyrotec PackMedia tekende voor een baanbrekende primeur in Afrika: de aankoop van een Durst Tau 330 RSC achtkleuren digitale etikettenpers.
10-6-2019

Tower Millennium 5000 nu ook ISEGA gecertificeerd!

Tower Millennium 5000, een eersteklas vochtwatertoevoeging voor vellen-offset persen, heeft inmiddels naast de Fogra certificering ook een ISEGA certificaat.
6-6-2019

Pitstop Pro 2019 is nu verkrijgbaar

Onlangs is de nieuwste versie van Pitstop Pro op de markt gekomen. Wilt u kennis maken met Pitstop? Of weten welke nieuwe mogelijkheden deze versie bevat? Lees dan verder.
29-5-2019

Workshop RFID in een dag

RFID in één dag is het niet te missen evenement voor grafische ondernemers, labelconverters, systeemintegratoren en merkeigenaren die met labels werken.
23-5-2019

MBO lanceert revolutie in stapelen met nieuwe CoB...

Vouwmachinefabrikant MBO revolutioneert het arbeidsintensieve, met de hand stapelen van gevouwen katernen met de automatische CoBo-stack.
22-5-2019

Koenig & Bauer gelooft in hybride combinaties

In de serie op www.printmedianieuws.nl over vellen-offset fabrikanten kwam Robbert Amse van Wifac aan het woord over Koenig & Bauer. Sinds begin 2003 is Wifac het exclusieve verkoopkanaal voor Koenig & Bauer in de Benelux.
14-5-2019
...De machines zijn snel op kleur. Dat is belangrijk want vooral bij kleine oplages wil je de inschiet zo laag mogelijk houden....
Frank Van de Vloet
Gruyaert Verpakkingen (B)
...Ik zocht een speler die zowel kan leveren als informeren. Wifac is een partner die ons ondersteunt bij het opleiden om alles uit de software te kunnen halen wat erin zit....
Jeroen Schenke
Habo DaCosta
Rubberdoeken, perschemie, inkt, offsetplaten, etc., etc.
Meer info
Koenig & Bauer Report 54 is verschenen
Meer info
Enfocus PitStop 2019 is verschenen!
Meer info
Tower Millennium 5000 ISEGA gecertificeerd!
Meer informatie