english version

over wifac  |  service  |  contact  |  nieuwsbrief  |  vacatures

Tijdelijk gratis 3 jaar garantie bij aanschaf Eps...

De Epson SureColor SC-P serie printers - voor proofing en photo / fine art printing - blinken uit in kleurkwaliteit en betrouwbaarheid en zijn leverbaar in verschillende formaten. Wat ze allemaal gemeen hebben is de Epson TFP PrecisionCore-printkop, die zorgt voor nauwkeurige en duurzame afdrukken.
17-10-2019

Epson lanceert eerste 12-kleuren proefprinter!

De nieuwe printer is vanaf december a.s. leverbaar, in de modellen SureColor SC-P7500 (24 inch) en SC-P9500 (44 inch). Beide groot-formaat printers bieden uitzonderlijke kwaliteit en kunnen voor veel verschillende toepassingen ingezet worden. Bijvoorbeeld:
17-10-2019

X-Rite inruilactie: tot € 650 voordeel

Is uw oude fotospectraal meter aan vervanging toe? Profiteer dan nu van de inruilactie van X-Rite en bespaar tot € 650 op de aankoop van een X-Rite eXact fotospectraal meter.
17-10-2019
...We begeleiden studenten bij het produceren van hun proefschrift. Om te groeien zonder extra mensen in te zetten, maken we gebruik van de PitStop Pro en Switch software van Enfocus. ...
Ben Riezouw
Proefschriftmaken
...We zijn nu bezig met het inrichten van een "kleurlaboratorium". Geïnteresseerden kunnen bij ons het Oris FlexPackproefysteem van CGS in actie zien....
Rinie Roodbeen
Pro6 Repro
Rubberdoeken, perschemie, inkt, offsetplaten, etc., etc.
Meer info
Koenig & Bauer Report 54 is verschenen
Meer info
Onlangs verschenen: Wifacts 2019!
Meer info
robstolk vervangt, vernieuwt en verhuist
Meer informatie