english version

over wifac  |  service  |  contact  |  nieuwsbrief  |  vacatures

Kartonplus stapt in verpakkingen met Koenig & Bau...

De installatie van een Koenig & Bauer Duran vouwplakmachine door Wifac opent voor Bas en Tom Lempsink de deuren richting de kansrijke verpakkingsmarkt. Ze zien volop mogelijkheden om zich met Kartonplus te onderscheiden met maatwerk in verpakkingen van vouwkarton.
20-4-2021

Tuijtel automatiseert met MBO CoBo-Stack stapel-r...

Ook voor een grafisch bedrijf als Tuijtel, met ruim 120 jaar ervaring, valt het in de huidige tijd natuurlijk niet mee om ver vooruit te kijken. Van één ding is directeur Albert Tuijtel wel overtuigd: automatisering heeft de toekomst. Wifac installeerde begin dit jaar een MBO CoBo-Stack stapel-robot bij de kwaliteitsdrukkerij in Hardinxveld-Giessendam.
30-3-2021

Postpress Summit 6-8 april 2021

In de grafische industrie zijn veel ogen momenteel gericht op de technische innovaties in postpress. Schrijf u daarom in voor één of meer van de interessante korte online presentaties op 7 en 8 april a.s.
30-3-2021
...We zijn niet gebonden aan een machinemerk en zochten een pers die het beste voldoet aan onze eisen. We maken nu gebruik van "unbended plates"in de Kpoenig & Bauer pers. Een enorme tijdwinst....
Luc Steylaerts
Grafilux Printing (BE)
...Doordat de jobs gestaffeld ten opzichte van elkaar staan, zie je onmiddellijk welke platen bij elkaar horen. Dit alles ook ter voorkoming van mogelijke misverstanden...
Maarten-Jan Tacke
Van Eerd
Rubberdoeken, perschemie, inkt, offsetplaten, etc., etc.
Meer info
Onlangs verschenen: //Packfacts
Meer info
Koen Pack enthousiast gebruiker Oris FlexPack kleurproefsysteem
Meer info
NIEUW: vertegenwoordiging OMET in Benelux
Meer informatie