english version

over wifac  |  service  |  contact  |  nieuwsbrief  |  vacatures

X-Rite eXact: gemakkelijker, slimmer en sneller s...

Voortdurend innoveren is belangrijk om aan de hoge eisen, die door brand-owners aan de Grafimedia industrie worden gesteld, te kunnen voldoen! Gedreven door deze eisen, heeft X-Rite de eXact fotospectraalmeters nog verder verbeterd.
12-12-2018

Smyth en Tecnau lanceren rotatieve boekblokmachine

De Italiaanse machinebouwers Smyth en Tecnau werkten intensief samen aan de ontwikkeling en productie van rotatieve vouw- en hechtsystemen voor digitaal geprinte, genaaide boeken en catalogi.
9-12-2018

NIEUW: samenwerking CGS en X-Rite op het gebied v...

Door de nauwe samenwerking tussen CGS en X-Rite is directe toegang tot alle Pantone kleuren nu mogelijk via de ORIS Color Tuner//Web and ORIS Flex Pack//Web software. Alle Pantone bibliotheken kunnen met één click gedownload worden vanuit de PantoneLive cloud database.
6-12-2018

Koenig & Bauer neemt Duran Machinery lijmmachines...

Koenig & Bauer is met Duran Machinery in Istanbul overeengekomen om 80 procent van hun vouwplak-activiteiten over te nemen en deze onder de naam ‘Koenig & Bauer Duran’ samen te voegen. Met deze nieuwste aanwinst versterkt 's werelds oudste drukpersfabrikant opnieuw zijn activiteiten in het groeisegment van machines en systemen voor de productie van verpakkingen.
5-12-2018

Bereikbaarheid en afleveringen rond Kerst 2018

Rond Kerst en Oud & Nieuw zijn onze bereikbaarheid en de aflevering van goederen iets aangepast.
5-12-2018

Maak kennis met Tower Products Europe

Wifac en de Amerikaanse producent van perschemie Tower startten dit jaar een nieuwe onderneming onder de naam Tower Products Europe bv. Tower levert de beproefde recepturen, Wifac de kennis van de markt en het distributie netwerk in de EMEA-regio.
29-11-2018
...Met de investeringen in de KBA-persen en CTP van Agfa zetten we opnieuw een belangrijke stap naar een gezonde toekomst voor Veerkarton....
Frank van 't Veer
Veerkarton
...De machine verpakt de platen volautomatisch in folie met een zelfklevend klepje dat meerdere keren open en dicht kan. Alle technische puzzels hebben we samen met Wifac en onze eigen TD opgelost...
Ton Vermeulen
Record Industry
Rubberdoeken, perschemie, inkt, offsetplaten, etc., etc.
Meer info
Epson T3100 zeer scherp geprijsd
Meer info
Succesvolle Enfocus Gebruikersdag
Meer info
SAVE-THE-DATE: Vakdag Print & Sign 6 februari 2019
Meer informatie