english version

over wifac  |  service  |  contact  |  nieuwsbrief  |  vacatures

De Toekomst produceert alcohol-vrij met Tower fount

Eén van de drukkerijen die De Toekomst in Hilversum recent overnam was Ecodrukkers. “De plannen om alcoholvrij te gaan drukken kwamen daarmee in een stroomversnelling,” zegt directeur Jan Roos.
23-10-2019

VOB verhoogt efficiëncy met twee nieuwe K&B persen

Bij VOB in Hardenberg zijn/worden in augustus en in november dit jaar twee nieuwe Koenig & Bauer Rapida 164 persen uitgeladen. Met deze investering brengt de grootformaatdrukker de efficiëncy van het bedrijf naar een nog hoger niveau.
17-10-2019

X-Rite inruilactie: tot € 650 voordeel

Is uw oude fotospectraal meter aan vervanging toe? Profiteer dan nu van de inruilactie van X-Rite en bespaar tot € 650 op de aankoop van een X-Rite eXact fotospectraal meter.
17-10-2019

Epson lanceert eerste 12-kleuren proefprinter!

De nieuwe printer is vanaf december a.s. leverbaar, in de modellen SureColor SC-P7500 (24 inch) en SC-P9500 (44 inch). Beide groot-formaat printers bieden uitzonderlijke kwaliteit en kunnen voor veel verschillende toepassingen ingezet worden. Bijvoorbeeld:
17-10-2019

Jan Polmans Van Grafigroep Zuid: “Ik ben razend e...

In mei dit jaar startte het bedrijf een test met Tower Millennium 1000 vochtwatertoevoeging. “Nadat we het vochtwerk goed afstelden, behaalden we stabiele drukresultaten, ook zonder alcohol. "
17-10-2019

Nieuwe printbreedtes voor de label- en flexibele ...

Durst is een wereldwijd toonaangevende fabrikant van geavanceerde inkjettechnologie voor industriële toepassingen. Voor de labelmarkt ontwikkelde Durst de Tau-serie, die modulair uit te bouwen is. Tijdens Labelexpo 2019 werd de nieuwe Tau RSCi geïntroduceerd, inclusief twee nieuwe printbreedtes.
17-10-2019
...We hebben verschillende inkten getest maar die gaven toch niet de stabiliteit waar we naar zochten. Deze nieuwe PrimeBio inkt heeft ons aangenaam verrast. De inkt is erg stabiel in zijn persgedrag...
Marc Dijkstra
Tonnaer
...Als je een goed adres weet voor je verse groenten of je vis, loop je niet zo snel naar een ander....
Ed van Craaikamp
JP Offset
Rubberdoeken, perschemie, inkt, offsetplaten, etc., etc.
Meer info
Koenig & Bauer Report 54 is verschenen
Meer info
Onlangs verschenen: Wifacts 2019!
Meer info
robstolk vervangt, vernieuwt en verhuist
Meer informatie