english version

over wifac  |  service  |  contact  |  nieuwsbrief  |  vacatures

Kartonplus stapt in verpakkingen met Koenig & Bau...

De installatie van een Koenig & Bauer Duran vouwplakmachine door Wifac opent voor Bas en Tom Lempsink de deuren richting de kansrijke verpakkingsmarkt. Ze zien volop mogelijkheden om zich met Kartonplus te onderscheiden met maatwerk in verpakkingen van vouwkarton.
20-4-2021

Aangepaste levertijden rond Koningsdag

Rond a.s. Koningsdag zijn onze bereikbaarheid en levertijden aangepast.
20-4-2021

Multi-Post vereenvoudigt workflow-automatisering ...

“De wereld van communicatie en documentverwerking verandert snel, en Multi-Post verandert mee”, stelt Frank van Ballegooy. Als verantwoordelijke voor ICT en businessdevelopment bij Multi-Post is hij uiterst tevreden over de implementatie van Enfocus PitStop Server en Enfocus Switch door Wifac bij Multi-Post: “Daarmee maken we een enorme efficiencyslag en kunnen we sneller en flexibeler inspelen op de ontwikkelingen.”
20-4-2021

De Vries Vouwkartonnage plaatst 7-kleuren Koenig ...

Bert Teunissen werd een jaar geleden aangesteld als algemeen directeur bij Koninklijke Drukkerij De Vries in Sneek. Hij en zijn team wisten met het bedrijf, gespecialiseerd in vouwkartonnen verpakkingen, een goede stap voorwaarts te maken en zet nu vol vertrouwen vaart door te investeren in een Koenig & Bauer Rapida 106-7+LTTL: “Ik voorzie voor 2021 toch wel een omzetstijging van 8 tot 10 procent.”
1-4-2021

Durst verwelkomt Thomas Macina

Durst herstructureert haar segment Etiketten & Flexibele verpakkingen met de benoeming van Thomas Macina als global sales manager.
1-4-2021

Tuijtel automatiseert met MBO CoBo-Stack stapel-r...

Ook voor een grafisch bedrijf als Tuijtel, met ruim 120 jaar ervaring, valt het in de huidige tijd natuurlijk niet mee om ver vooruit te kijken. Van één ding is directeur Albert Tuijtel wel overtuigd: automatisering heeft de toekomst. Wifac installeerde begin dit jaar een MBO CoBo-Stack stapel-robot bij de kwaliteitsdrukkerij in Hardinxveld-Giessendam.
30-3-2021
...Iedereen kan, bij wijze van spreken, inkt, rubberdoek en platen leveren. De werkelijke test is als er vragen komen....
Ingrid Wensing
Zalpak & Straatman
...Met massief karton van 1.000 gram en bakkerijproducten die beginnen bij een papiergewicht van 50 gram liggen de mechanische eisen die Dings aan de drukpers stelt hoog ...
Cas Dings
Dings Kartonnages
Rubberdoeken, perschemie, inkt, offsetplaten, etc., etc.
Meer info
Onlangs verschenen: //Packfacts
Meer info
Koen Pack enthousiast gebruiker Oris FlexPack kleurproefsysteem
Meer info
NIEUW: vertegenwoordiging OMET in Benelux
Meer informatie