english version

over wifac  |  service  |  contact  |  nieuwsbrief  |  vacatures

Inkomsten en winst Koenig & Bauer beïnvloed door ...

Waar Koenig & Bauer in het eerste kwartaal van 2020 een gezonde orderinname van de groep van € 271,5 miljoen wist te realiseren, heeft het coronavirus een behoorlijke impact op zowel omzet als resultaat. Met een groepsomzet van 25,3% lager dan in het voorgaande jaar van €172,4 miljoen, bedroeg de Ebit (operationele winst voor aftrek van rente en belastingen) - € 34,9 miljoen.
7-5-2020

NIEUW: onze brochure Wifac/Howarine afwerksupplies!

Na de overname van Howarine B.V. uit Vinkeveen per 1 januari jl., hebben wij hard gewerkt aan het opzetten van een brochure voor ons uitgebreide assortiment afwerksupplies. Met gepaste trots presenteren wij nu het resultaat!
6-5-2020

Suitcase Fusion AKTIE

Suitcase Fusion is de ideale software voor je lettertype beheer Sinds jaar en dag vertrouwen grafimedia professionals het beheer van lettertypen toe aan de Suitcase software van Extensis. Waar Suitcase vroeger nog veel gebruikt werd in combinatie met Quark Xpress, is Suitcase tegenwoordig ook de ideale Font management tool voor Adobe Creative Cloud gebruikers.
6-5-2020

Hohner lanceert revolutionaire nieuwe HHS hechtlijn

Hohner Maschinenbau GmbH in Tuttlingen, Duitsland, lanceert hun nieuwe Hohner Hybrid Stitching (HHS) hechtlijn. Een revolutionair en multifunctioneel concept, dat flexibel en toekomstgericht is. Hohner staat sinds jaar en dag bekend om haar gebruiksvriendelijke verzamelhechters en wereldwijd bekende hechtkoppen.
6-5-2020
...Om de samenwerking met VDA en Totdrukwerk maximaal te laten renderen moesten de workflows van de bedrijven in elkaar worden geschoven.:Apogee van Agfa bleek hiervoor een prima oplossing....
Bertil van de Ridder
Van de Ridder Druk & Print
...Onze ISO 12647 certificatie wordt nu in de organisatie breed gedragen...
Marcel Wildeboer
Zalsman Groningen
Rubberdoeken, perschemie, inkt, offsetplaten, etc., etc.
Meer info
Koenig & Bauer Report 54 is verschenen
Meer info
Onlangs verschenen: Wifacts 2019!
Meer info
Corona maatregelen bij Wifac
Meer informatie