english version

over wifac  |  service  |  contact  |  nieuwsbrief  |  vacatures

Find It Media maakt automatiseringsslag

Met de installatie van een Theisen & Bonitz Sprint vergaarmachine door Wifac lost Find It Media een belangrijke bottleneck in het bedrijf op: het vergaren en verpakken van setjes hobbymaterialen.
27-10-2020

Open Huis Postpress Alliance

The Postpress Alliance, een samenwerking van de belangrijkste producenten van afwerkapparatuur, organiseert haar eerste VIRTUELE OPEN HUIS van 24 t/m 27 november a.s.
21-10-2020

Enfocus lanceert Boarding Pass

Drukkers moeten soms wachten op de prepress, wat onnodige vertraging in het drukproces oplevert. Met BoardingPass kan een PDF-bestand eenvoudig geanalyseerd worden, door elke grafische professional, zodat een klant binnen enkele minuten hoort of het geleverde bestand in orde is.
15-10-2020

Barriëre coatings van Actega maken PE-lagen overb...

ACTGreen Barrier Coatings is een serie  barrièreoplossingen voor met name de voedselverpakkingsindustrie. Deze oplossingen maken milieubelastende PE-lagen overbodig. Bovendien zorgen ze voor een vereenvoudigd productieproces en dragen ze bij aan een duurzame recycling van het eindproduct.
15-10-2020
...Met deze nieuwe generatie drukpersen van KBA worden niet alleen de steltijden met 75 procent teruggebracht, maar gaat de draaisnelheid met 50 procent omhoog. ...
Jan Streppel
De Vries Vouwkartonnage
...We zijn niet gebonden aan een machinemerk en zochten een pers die het beste voldoet aan onze eisen. We maken nu gebruik van "unbended plates"in de Kpoenig & Bauer pers. Een enorme tijdwinst....
Luc Steylaerts
Grafilux Printing (BE)
Rubberdoeken, perschemie, inkt, offsetplaten, etc., etc.
Meer info
Koenig & Bauer Report 56 is verschenen
Meer info
Virtueel Open Huis Postpress Alliance
Meer info
NIEUW: vertegenwoordiging OMET in Benelux
Meer informatie