english version

over wifac  |  service  |  contact  |  nieuwsbrief  |  vacatures

Wifac Green Line

Wifac Green Line

Wifac brengt verbruiksartikelen op de markt onder het eigen Green Line label. Alle artikelen die onder dit label op de markt worden gebracht vallen binnen de duurzaamheidsnormen. 

Wil je als grafisch bedrijf meedoen aan een tender van de overheid, dan zal je zelf honderd procent duurzaam moeten inkopen. Onze Green Line garandeert dat. Bovendien hebben we bij Wifac duurzaamheid hoog in het vaandel. We gaan daarom net wat verder en zetten stappen net wat eerder. Zo zijn we al weer een tijdje aangesloten bij MVO Nederland en voldoet onze organisatie zelf aan ISO 14001. Hiermee bouwen we een kennisvoorsprong op. Die kennis bieden we aan en zo laten we onze klanten meeprofiteren van de toegevoegde waarde die dit oplevert. 

Om snel, doelmatig, concurrerend en groen te kunnen produceren zijn eersteklas materialen die aan strikte eisen voldoen een voorwaarde voor succes. 

Onder de Green Line vallen veel supplies die gebruikt worden in het grafisch bedrijf. Platen, inkten, rubberdoek, vocht- en wasmiddelen en poetsdoeken. Zij zijn eenvoudig te bestellen via de webshop van Wifac. 

Was het in het verleden zo dat u concessies moest doen om duurzaam te produceren, vandaag de dag brengt duurzaam ondernemen met de juiste Wifac Green Line verbruiksmaterialen u een meer dan stabiel proces. Ook binnen uw ISO 12647-2 proces. 

Vraag onze accountmanagers vrijblijvend om een gepast advies, een advies afgestemd op uw productieproces.

Klik hier voor de Wifac Green Line brochure.

 

Rubberdoeken, perschemie, inkt, offsetplaten, etc., etc.
Meer info
Onlangs verschenen: //Packfacts
Meer info
Koen Pack enthousiast gebruiker Oris FlexPack kleurproefsysteem
Meer info
NIEUW: vertegenwoordiging OMET in Benelux
Meer informatie