english version

over wifac  |  service  |  contact  |  nieuwsbrief  |  vacatures

Voorspelbaar drukwerk

Voorspelbaar drukwerk

Vindt u het ook zo jammer dat drukwerk er vaak heel anders uit ziet dan u had verwacht?

Hoe voorspelbaar is uw drukwerk?
Wifac verkoopt apparatuur en verbruikersmaterialen die dit probleem voorkomen. Wat u op uw scherm ziet er exact hetzelfde uit als wat van de pers komt rollen.

Voorspelbaar drukwerk
De laatste jaren is de grafische apparatuur vele malen beter geworden. Ook de software is beter geworden en alles sluit beter op elkaar aan. Zo wordt de kwaliteit en kleur van drukwerk voorspelbaar. Belangrijk is ook om goede apparatuur te gebruiken om de kwaliteit en kleuren te controleren, bijvoorbeeld met densito- en/of spectraalmeters. Zo wordt uw drukwerk wel voorspelbaar!

Belangrijk is het wel om wanneer u goede apparatuur heeft uw werknemers goed op te leiden. Soms ligt hier het probleem. Wanneer men niet goed weet wat de mogelijkheden zijn van de apparatuur vermindert de kwaliteit en wordt niet voorspelbaar hoe het drukwerk er daadwerkelijk uit komt te zien. Daarom biedt Wifac opleidingen aan over verschillende apparatuur en software.

Wilt u meer weten?

Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Of bekijk ons gehele assortiment aan apparatuur en soft- en hardware om uw drukwerk voorspelbaar te maken in onze webshop. Wilt u meer informatie neem dan eenvoudig contact met ons op via het contactformulier.

 
Rubberdoeken, perschemie, inkt, offsetplaten, etc., etc.
Meer info
Koenig & Bauer Report 54 is verschenen
Meer info
Onlangs verschenen: Wifacts 2019!
Meer info
robstolk vervangt, vernieuwt en verhuist
Meer informatie