english version

over wifac  |  service  |  contact  |  nieuwsbrief  |  vacatures

Verzamelhechters

Verzamelhechters

Wifac levert verzamelhechters van de merken Hohner en Theisen & Bonitz, namen die staan voor een wereldwijd unieke know-how op het gebied van hecht-technologie. Ook blokhechters en handmatige hechters behoren tot het leveringsprogramma.

Door dicht bij de markt te staan en met constructieve ideeën geeft Hohner al tientallen jaren steeds weer belangrijke impulsen voor de verdere ontwikkeling van industrieel hechten.

Leveringsprogramma
Bij de ontwikkeling van de Hohner verzamelhechters model HSB 8.000 en HSB 13.000 zijn de marktvragen die meerwaarde geven aan het proces duidelijk beantwoord:

  • snelle omstellingen met minimale inzet van gereedschappen
  • hoge kwaliteit met eenvoud in de bediening
  • veredeld en vers drukwerk smetarm kunnen verwerken
  • ergonomie en comfort in balans met de te realiseren productiesnelheden 

Kwaliteit
Hohner-hechtkoppen zijn inmiddels de internationale maatstaf op het gebied van hechten. Want degelijkheid en nauwkeurigheid zijn bij Hohner het resultaat van uiterst zorgvuldige ontwikkelingsprocessen en een betrouwbaar, herhaalbaar productieproces. 

Duurzaamheid
De hecht-technologie van Hohner onderscheidt zich door zeer lange standtijden en hoge betrouwbaarheid. De doordachte en eenvoudige bediening verkort de insteltijden en staat garant voor een efficiënte taakuitvoering.

Theisen & Bonitz
Theisen & Bonitz Graphische Machinen (tb) uit het Duitse Burscheid ontwerpt en bouwt vlakstapelverzamelhechters, vouw- hecht- en trim- units in meerdere stromen - inclusief mogelijkheid tot stansen - en numeroteurs.

Theisen & Bonitz is groot geworden met vlakstapelvergaarmachines. Hiermee zijn papiersoorten van zeer licht tot zeer zwaar probleemloos te verwerken. Daarbij gaat het om uiteenlopende formaten tot 120 bij 70 centimeter. Deze machines zijn perfect geschikt om bijvoorbeeld kalenders te vergaren en af te werken. De machines zijn uit te bouwen met modules. Je kunt er een vouw-, hecht en trimunit achter plaatsen waardoor je er ook extreem kleine boekjes van 5 bij 4 centimeter mee kunt produceren.

 

 

Rubberdoeken, perschemie, inkt, offsetplaten, etc., etc.
Meer info
Onlangs verschenen: //Packfacts
Meer info
Koen Pack enthousiast gebruiker Oris FlexPack kleurproefsysteem
Meer info
NIEUW: vertegenwoordiging OMET in Benelux
Meer informatie