english version

over wifac  |  service  |  contact  |  nieuwsbrief  |  vacatures

Snijmachines

Snijmachines

Iedere drukker beschikt graag over zijn eigen machines om iedere opdracht zelfstandig te kunnen afronden. Bij Wifac kunt u terecht voor Snijmachines, superieur in kwaliteit en gebruiksgemak.

De Perfecta Snijmachines
De snijmachines van Perfecta zijn al meer dan een eeuw de specialiteit van deze gerenommeerde fabrikant uit Duitsland. Het superieure snijmechanisme, de hydraulische pers die het papier op z’n plaats houdt en de L-TS aandrijving voor het papiertransport zorgen voor snijmachines die behoren tot de beste in hun klasse. Perfecta produceert snijmachines met een snijbreedte van 76, 92, 115, 132, 168 of 225 centimeter, om met ieder formaat uit de voeten te kunnen. De snijmachines zijn uitgerust met de UC- en TS-besturing en eenvoudig te bedienen software met meer dan 250 snijprogramma’s.

Snijmachines bij Wifac
Wifac levert machines, supplies, service en kennis aan de grafische markt. Naast de snijmachines kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld inkt, rubberdoeken en andere supplies. Kijk hiervoor in onze webshop, hier kunt u direct bestellen!

Wilt u graag meer weten over de snijmachines van Perfecta? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

 
Rubberdoeken, perschemie, inkt, offsetplaten, etc., etc.
Meer info
Koenig & Bauer Report 54 is verschenen
Meer info
Onlangs verschenen: Wifacts 2019!
Meer info
Corona maatregelen bij Wifac
Meer informatie