english version

over wifac  |  service  |  contact  |  nieuwsbrief  |  vacatures

Milieuvriendelijk rubberdoek voor elke drukker in elke markt

Milieuvriendelijk rubberdoek voor elke drukker in elke markt

Wifac levert rubberdoeken van de gerenommeerde merken Printec en Acoma. Daarnaast leveren wij rubberdoek tegen een gunstige prijs/kwaliteit verhouding onder ons eigen merk Wifac Star Collection.

De maker van de Printec-lijn, Trelleborg Printing Solutions, is meer dan vijf decennia actief in de grafische industrie. Trelleborg biedt een breed scala aan producten voor offset, flexo en digitaal drukken. Printec is één van de wereldwijd bekende merken.

Acoma Offset Printing Blankets is een jonge producent van rubber- en lakdoeken. Het Italiaanse bedrijf is in 2010 gestart door ingenieurs die eerder bij Reeves werkten. AcoPrint Uno en AcoCoat zijn de belangrijkste producten.

Wifac levert rubberdoeken voor drukkers in de vellenoffset, coldset, heatset en voor formulierendrukkers, elk met specifieke kenmerken zodat er rubberdoek leverbaar is voor elk segment op de markt. Onder de kop "producten" vindt u de meest gebruikte typen rubberdoek per soort drukproces.

Meer informatie over onze rubberdoeken is verkrijgbaar via uw accountmanager of onze verkoop binnendienst, telefoon 0297 - 289 462.

Wifac confectioneert de rubberdoeken in eigen huis, dus we kunnen zeer snel leveren. Alle doeken zijn te bestellen in onze webshop.

 

Rubberdoeken, perschemie, inkt, offsetplaten, etc., etc.
Meer info
Onlangs verschenen: //Packfacts
Meer info
Koen Pack enthousiast gebruiker Oris FlexPack kleurproefsysteem
Meer info
NIEUW: vertegenwoordiging OMET in Benelux
Meer informatie