english version

over wifac  |  service  |  contact  |  nieuwsbrief  |  vacatures

Rubberdoek

Rubberdoek

Drukkers moeten tegenwoordig hoge eisen stellen aan het rubberdoek dat bij het drukken wordt gebruikt. Rubberdoek is belangrijk voor het overbrengen van de inkt van de machineplaat naar het papier. Rubberdoek moet aan vele eisen voldoen. Het hebben van ‘goede drukeigenschappen’ is een zeer belangrijke factor voor een goede kwaliteit van het drukwerk. Ook een sterke toplaag en een groot deukherstellend vermogen dragen bij aan een lange levensloop van het product en uw machines.

Wat kan Wifac voor u betekenen?
Wifac levert vele soorten rubberdoeken van superieure kwaliteit. Bekijk bijvoorbeeld het Wifac Star Collection programma, met vele rubberdoeken tegen concurrerende prijzen. Dit zijn allemaal producten van zeer hoge kwaliteit. Bovendien confectioneert Wifac de rubberdoeken in eigen huis. Bestellen vóór 13.00 uur betekent dat u het product de volgende dag in huis heeft. Tevens geeft Wifac u uitgebreide voorlichting betreffende haar assortiment middels informatieve productgerichte brochures.

Rubberdoek bestellen?
Dat kan bij Wifac. Kijk in onze e-shop voor het volledige assortiment rubberdoeken en klik de producten aan die u wilt bestellen. Meer informatie kunt u aanvragen via ons contactformulier of door ons te bellen via 0297-289464 of 0297-289462. Ook voor andere producten als film, filmchemie, inkt, printersupplies en nog veel meer kunt u bij Wifac terecht.

 
Rubberdoeken, perschemie, inkt, offsetplaten, etc., etc.
Meer info
Koenig & Bauer Report 54 is verschenen
Meer info
Onlangs verschenen: Wifacts 2019!
Meer info
robstolk vervangt, vernieuwt en verhuist
Meer informatie