english version

over wifac  |  service  |  contact  |  nieuwsbrief  |  vacatures

Quickscan ISO 12647

Quickscan ISO 12647

Consistente kwaliteit, minder kleurdiscussies, hogere doorloopsnelheden en lagere kosten: het is voor iedere drukkerij bereikbaar! 

Met behulp van de ISO 12647-standaard kunnen drukkerijen efficiënter en dus goedkoper produceren: minder faalkosten, minder inschiet dus tevreden terugkomende klanten.

Wifac adviseert en implementeert sinds jaar en dag, aanwijsbaar succesvol,  grafische bedrijven bij het werken volgens ISO 12647. 

Via een gedegen inventarisatie, analyseren wij bij u ter plekke hoe de huidige productieprocessen zijn ingericht en verrichtten wij verschillende metingen om dit verder te onderbouwen. Vervolgens stellen wij op basis van de uitkomsten een rapportage op, voorzien van een implementatieplan.

In het implementatieplan omschrijven wij:

  • Welke stappen noodzakelijk zijn om ISO 12647-2 in te voeren en die uiteindelijk tot -indien gewenst- officiële certificering zullen leiden.
  • Welke aanvullende investering op het gebied van hardware, software en supplies noodzakelijk zijn.
  • Een opgave van de uren die op basis van de inventarisatie nodig zijn voor invoering van ISO 12647-2 en er wordt nader omschreven welke kennis uw medewerkers moeten bezitten om ervoor te zorgen dat uw bedrijf gecertificeerd kan produceren. 

Deze totale analyse voeren wij voor slechts  795,00 euro bij u ter plekke uit. 

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met Luc van den Boomen, telefoon 0297 - 289 691 of per e-mail luc.van.den.boomen@wifac.nl

 

...Onze ISO 12647 certificatie wordt nu in de organisatie breed gedragen...
Marcel Wildeboer
Zalsman Groningen
...Iedereen kan, bij wijze van spreken, inkt, rubberdoek en platen leveren. De werkelijke test is als er vragen komen....
Ingrid Wensing
Zalpak & Straatman
Rubberdoeken, perschemie, inkt, offsetplaten, etc., etc.
Meer info
Koenig & Bauer Report 54 is verschenen
Meer info
Onlangs verschenen: Wifacts 2019!
Meer info
Bezoek ons op Drupa 2020!
Meer informatie