english version

over wifac  |  service  |  contact  |  nieuwsbrief  |  vacatures

Perschemie

Perschemie

Steeds scherpere milieu-eisen. Voortdurende wijzigingen in de specificaties van papier en inkt, die door milieu-eisen steeds worden aangepast. Snellere levertijden, hogere kwaliteitseisen. Gestandaardiseerd drukken. Het lijken in toenemende mate volledig onverenigbare eisen die aan een drukpers en aan de drukker gesteld worden. 

Op de offsetpers moet het samenspel van drukplaat, inkt en substraat in detail worden afgestemd met de beschikbare hulp- en toevoegmiddelen. De oplossingen die Wifac daarvoor biedt zijn met uiterste zorg, toewijding en vakkennis tot stand gekomen. En behalve de juiste producten zorgen onze specialisten ook voor een juist advies over de toepassingen. 

Wifac levert een uitgebreid pakket was- en toevoegmiddelen onder het huismerk Wifac Star Collection. Dit pakket wordt aangevuld met het volledige programma perschemie van Agfa. Zo hebben wij voor elke situatie de juiste oplossing voorhanden. Alcoholvrij of alcohol gereduceerd drukken? Met onze Star Fount additieven maken we het mogelijk. Ook reinigings- en onderhoudsmiddelen, antismetpoeder en alles wat u verder nodig heeft voor een efficiënt productieproces dat voldoet aan de huidige milieu- en ARBO eisen, vindt u in ons programma. Voor al uw vragen zijn onze specialisten u graag van dienst! 

Onze perschemie is uit voorraad leverbaar en te bestellen via onze webshop

 In onze webshop kunt u het betreffende veiligheidsinformatieblad en productinformatieblad als .pdf downloaden. U vindt deze informatie achter de knop "info" bij het artikel.

Producten

Wifac Star Collection

Rubberdoeken, perschemie, inkt, offsetplaten, etc., etc.
Meer info
Onlangs verschenen: //Packfacts
Meer info
Veiligheidsinformatiebladen via onze webshop
Meer info
NIEUW: vertegenwoordiging OMET in Benelux
Meer informatie