english version

over wifac  |  service  |  contact  |  nieuwsbrief  |  vacatures

Perfecta

Perfecta

Iedere drukker heeft graag zijn eigen snijmachine in huis. Met de Perfecta beschikt u direct over de beste snijmachines met de hoogste kwaliteit en veel gebruiksgemak.

De Perfecta Snijmachines
Perfecta heeft snijmachines ontwikkeld met snijbreedtes van 76, 92, 115, 132, 168 of 225 centimeter. Deze zijn op te delen in drie klasses:

 

  • De Perfecta 76/92
    De instap klasse van Perfecta is zeer scherp geprijsd, wat het aantrekkelijk maakt voor bedrijven om de kleinste modellen aan te schaffen. Superieure snijkwaliteit en eenvoudige bediening dankzij de UC-besturing, een LCD-scherm informeert over de meer dan 250 snij programma’s.
  • De Perfecta 115/132
    Deze Perfecta is niet alleen een maatje groter maar introduceert ook de TS-besturing, de absolute top in zijn segment. Via een robuust en helder 19 inch touchscreen wordt de snijmachine aangestuurd. Wilt u het maximale uit de Perfecta halen? Gebruik dan de computer-to-cut mogelijkheid en gebruik CIP JDF en PPF voor complexe snijopdrachten.
  • De Perfecta 168/225
    De Perfecta 168 en 225 zijn de zwaargewichten. Ideaal voor de steeds grotere formaten, al kunnen ze ook met de middenmaten uit de voeten. Deze snijmachine is ook voorzien van TS-besturing voor optimaal resultaat.

Wifac en Perfecta
Wifac is dé Nederlandse leverancier voor de grafische markt. Naast supplies kunt u ook bij ons terecht voor machines, service en opleidingen. Neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent in een Perfecta snijmachine of meer wilt weten over onze producten.

 
Rubberdoeken, perschemie, inkt, offsetplaten, etc., etc.
Meer info
Koenig & Bauer Report 54 is verschenen
Meer info
Onlangs verschenen: Wifacts 2019!
Meer info
robstolk vervangt, vernieuwt en verhuist
Meer informatie