english version

over wifac  |  service  |  contact  |  nieuwsbrief  |  vacatures

PDF workflow

PDF workflow

Een soepel lopende workflow is een absolute voorwaarde voor succes. Om een PDF-workflow in goede banen te leiden is voor de grafische professional een ruim aanbod aan software beschikbaar. 

Een PDF-bestand kan eenvoudig worden weergegeven, bewerkt, geordend en gecontroleerd. Dit kan met uiteenlopende programma's voor het uitvoeren van een preflight-controle, controle op overvul, het regelen van de impositie of het aanbrengen van kleurscheidingen. 

Bij het automatiseren van de workflow is het verstandig om deze op een doordachte manier op te zetten en uit te voeren. De workflow moet grafisch inzichtelijk zijn en gemakkelijk aan te passen aan veranderende omstandigheden. 

Geestdodende en veelvoorkomende handelingen worden geautomatiseerd. Meldingen over de voortgang van het proces worden automatisch gegenereerd en per e-mail verstuurd. Een krachtige workflow-oplossing maakt investeringen in uiteenlopende software die goed voldoet niet overbodig, maar koppelt deze op een logische en intuïtieve manier aan elkaar. 

Wifac heeft voor die optimale PDF workflow het juiste gereedschap voorhanden.

Producten

Enfocus

Rubberdoeken, perschemie, inkt, offsetplaten, etc., etc.
Meer info
Onlangs verschenen: //Packfacts
Meer info
Koen Pack enthousiast gebruiker Oris FlexPack kleurproefsysteem
Meer info
De nieuwe MacBook Air
Meer informatie