english version

over wifac  |  service  |  contact  |  nieuwsbrief  |  vacatures

Lithec procesbeheersing

Lithec procesbeheersing

Uw pers snel op kleur met Lithoflash en LithoScan

LithoFlash, het nieuwe inline meetsysteem van Lithec, kan zowel op bestaande als op nieuwe drukpersen in de formaten 52 cm tot 205 cm geïnstalleerd worden. De innovatieve meettechniek en "dynamische controle (LithoDyn)" verlagen de inschiet en verkorten de insteltijd.

LithoScan professional is een meetsysteem  voor de inline regeling van de afdrukkwaliteit, dat niet alleen kleurdichtheid in de controlestrip, maar ook spectrale en kleurmetrische waarden in de afbeelding meet. Afwijkingen in de meetstrip en in het beeld worden herkend en, indien mogelijk, gecorrigeerd voordat een probleem ontstaat.
Daarnaast kan de drukker controleren of de voorinstel-data van de pre-press in orde is.
Met deze eigenschappen waarborgt LithoScan Professional de kwaliteit en slaat de brug tussen de pre-press en de drukpers.

De LithoScan Professional is wereldwijd het enige meetinstrument dat in staat is om met één meetkop zowel densitrometisch als spectraal te meten. Deze software is ontworpen aan de hand van uitgebreide praktijkervaringen, op basis van spectrale meeting aan de drukpers.

Een gebruiker van Lithoflash aan het woord:

"Om de inschiet verder te verminderen, snel op kleur te zijn en de kwaliteit constant te houden, suggereerde Wifac om LithoFlash van Lithec op onze KBA Rapida 162 te monteren. Camera's in de pers meten permanent elk drukvel en zorgen bij afwijkingen in real time voor correcties, zodat elk drukvel binnen de afgesproken band-breedte blijft. Dat werkt prima. We gooien vrijwel geen vel meer weg. De voorspelbaarheid van het drukwerk ligt nu op een continue hoog niveau."

Bert Schipper
VOB Hardenberg

Klik hier voor het complete artikel over VOB Hardenberg.

Rubberdoeken, perschemie, inkt, offsetplaten, etc., etc.
Meer info
Koenig & Bauer Report 54 is verschenen
Meer info
Onlangs verschenen: Wifacts 2019!
Meer info
robstolk vervangt, vernieuwt en verhuist
Meer informatie