english version

over wifac  |  service  |  contact  |  nieuwsbrief  |  vacatures

Folie-verpakkingsmachines

Folie-verpakkingsmachines

De folie-verpakkingsmachines van het Duitse Hugo Beck produceren in snelheden van 3.000 tot 18.000 producten per uur, waardoor een brede markt bestreken wordt. Deze machines kunnen worden ingezet als stand alone machine, of in line worden gekoppeld met andere machines. Snelle omsteltijden en de vele configuratiemogelijkheden met de losse feeders zorgen voor een productieve en rendabele workflow. 

De machines van Hugo Beck zijn zoals je van een degelijke Duitse firma mag verwachten. Robuust, aangepast aan de hoge eisen die de markt stelt, flexibel en productief. 

Groen produceren
Bijzonder bij Hugo Beck is de grote aandacht voor groen produceren. Bij het ontwerp wordt rekening gehouden met een zo laag mogelijk energiegebruik. Dit geldt bijvoorbeeld voor de speciaal ontworpen kleppen waardoor er weinig perslucht nodig is. Dankzij een uitgekiend ontwerp en vergaande isolatie van de machine blijft ook bij het verwerken van krimpfolie het energieverbruik laag.

Het bedrijf Hugo Beck
Hugo Beck is een sterk techniekgedreven onderneming. Zo rust sinds 1996 het bedrijf als een van de eerste zijn machines uit met servogestuurde motoren. Daarmee zetten de eigen ingenieurs een nieuwe standaard voor de markt. Bijzonder in het ontwerp zijn ook de losse feeders die aan alle machines zijn te schakelen. Hierdoor is het mogelijk met relatief beperkte investeringen een uiterst flexibel machinepark op te bouwen die vele producten in allerlei formaten kunnen verwerken.

Hugo Beck bedient een brede markt, maar richt zich sinds tien jaar nadrukkelijker op de grafische markt. Het bedrijf heeft vertegenwoordigen in vijftig landen verspreid over de gehele wereld.

Wilt u voorbeelden ontvangen van de mogelijkheden van folie-verpakken? U kunt deze aanvragen door een e-mail te sturen aan karen.helling@wifac.nl

Ook is een kijkje op de website van Hugo Beck www.hugobeck.de een aanrader, waar o.a. dit filmpje te zien is.

 

 

Rubberdoeken, perschemie, inkt, offsetplaten, etc., etc.
Meer info
Onlangs verschenen: //Packfacts
Meer info
Koen Pack enthousiast gebruiker Oris FlexPack kleurproefsysteem
Meer info
NIEUW: vertegenwoordiging OMET in Benelux
Meer informatie