english version

over wifac  |  service  |  contact  |  nieuwsbrief  |  vacatures

CTP oplossingen

CTP oplossingen

De huidige markt van drukwerk is aan vele veranderingen onderhevig. Kleinere oplages, groter aantal opdrachten en een steeds verder toenemende complexiteit van de opdrachten.

Bij computer to plate is het van essentieel belang om zonder fouten en met hoge snelheid platen van hoge kwaliteit te belichten ten behoeve van de drukpers. Door de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van de Agfa en Screen CTP-systemen is de stap naar drukken volgens ISO 12647 normen veel eenvoudiger te nemen. De komst van ontwikkelvrije en chemievrije CTP platen zorgen voor een aanzienlijke beperking van de milieubelasting. 

Met de storingsvrije en zwaar geautomatiseerde CTP systemen van Agfa en Screen kunnen wij een compleet gamma bieden in alle gewenste formaten en gewenste belichtingstechnologien.

Daarnaast heeft Wifac de baanbrekende, op inktjettechniek gebaseerde, iCTP-systemen van Glunz & Jensen in het pakket. Deze zijn zeer geschikt voor het "kleinere" grafische bedrijf. De PlateWriter serie koppelt een een hoge kwaliteit aan een lage plaatprijs. De systemen zijn chemieloos en dus milieuvriendelijk, geschikt voor 2-up en 4-up persen en werken onder daglicht.

Meer informatie? Johan de Graaf, doorkiesnummer 0297 - 289 478, e-mail johan.de.graaf@wifac.nl

 

Rubberdoeken, perschemie, inkt, offsetplaten, etc., etc.
Meer info
Onlangs verschenen: //Packfacts
Meer info
Koen Pack enthousiast gebruiker Oris FlexPack kleurproefsysteem
Meer info
Upgrade Enfocus PitStop Pro 10
Meer informatie