english version

over wifac  |  service  |  contact  |  nieuwsbrief  |  vacatures

Boekbindmaterialen

Boekbindmaterialen

Van linnen, papier, (kunst-)leer, marmers, shirting tot alle soorten band en folies. U vindt alles voor het inbinden en produceren van boeken in ons portfolio boekbindmaterialen van Stijger Halenbeek. Als we aan boekbindmaterialen denken, dan zijn dat bijvoorbeeld Kapitaalband, leeslint, Band, garen, touw, Lijmen, kwasten en Gereedschappen.

Boekbinderslinnen
Al meer dan 50 jaar levert Wifac/Stijger Halenbeek het boekbinderslinnen van het Duitse  Bamberger Kaliko. Deze fabriek produceert de hoogste kwaliteit boekbinderslinnen. Naast het programma van de vele vaste kwaliteiten en kleuren bestaat er nu ook een INKJETlinnen, speciaal geschikt voor het printen op linnen d.m.v. professionele inkjetprinters. Op deze wijze is het mogelijk ook gepersonaliseerde boeken, zoals fotoboeken of albums, in hoog kwalitatieve foto-look boekbinderslinnen  te vervaardigen. 

Bandpapier
Onder de boekbindmaterialen valt ook een groot programma aan gekleurde papiersoorten,  zowel in gladde versie als met diverse persingen. De kleuren matchen zeer goed met het aanbod van de leverbare linnensoorten en worden ook veelal gebruikt als schutbladpapier.

Gaas en shirting
De boekbindmaterialen gaas en shirting worden gebruikt voor de versteviging van de boekrug. Wifac levert uitsluitend de hoogste kwaliteiten "open gaas", "gecacheerd gaas" en shirting in wit en zwart. 

Bezoek onze webshop!
Bezoek onze webshop, de boekbindmaterialen kunt u hier online bestellen. Wilt u advies over onze boekbindmaterialen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. Wij helpen u graag verder.

 

 
Rubberdoeken, perschemie, inkt, offsetplaten, etc., etc.
Meer info
Koenig & Bauer Report 54 is verschenen
Meer info
Onlangs verschenen: Wifacts 2019!
Meer info
robstolk vervangt, vernieuwt en verhuist
Meer informatie