english version

over wifac  |  service  |  contact  |  nieuwsbrief  |  vacatures

Beeldschermen

Beeldschermen

Voor kleurkritische applicaties, zoals creatie, design, publishing, digitale fotografie, etc. is betrouwbare kleurweergave van het grootste belang. De weergave van de correcte kleuren op het beeldscherm is essentieel voor een correcte kleurbeoordeling.

Wifac heeft verschillende merken high-end monitoren voor de grafische professional in huis. Zowel de beeldschermen van EIZO, LaCie als Apple zijn door ons uitbreid getest in praktijksituaties. 

EIZO
De EIZO schermen geven exact weer, wat u met de camera heeft vastgelegd. En zelfs kleurecht in softproof kwaliteit. Dat is vooral toe te wijzen aan de perfecte gradatie eigenschappen en buitengewone lineairiteit, waarvoor af fabriek al iedere kleurtoon exact ingemeten wordt. Voor professionals in beeldverwerking en prepress die 100% consistente kleuren eisen.

LaCie
LaCie beeldschermen zijn een sensationele visuele ervaring voor digitale professionals. De LaCie beeldschermen zijn speciaal ontwikkeld met behulp van het exclusieve gepatenteerde "la frame", waardoor je ogen minder worden afgeleid: een aanzienlijke verbetering qua kijkcomfort en de beeldscherpte. 

Apple
De kwaliteit van de pixels die je ziet, zijn van invloed op de manier waarop je je computer gebruikt. Na jaren ervaring hebben de technici van Apple de ideale resolutie ontdekt voor de weergave van tekst én hoge resolutiebeelden. De Apple Cinema Displays zijn afgestemd op de weergave van afbeeldingen, maar zijn tegelijk ook heel geschikt voor het lezen van tekst en voor het bewerken van lettertypen in een dtp-project. Daarnaast is het scherm bestand tegen de omgevingsfactoren die de weergave van CRT's negatief beïnvloeden, zoals warmte, vocht en elektromagnetische velden. Het beeld is tweemaal zo helder, scherp en contrastrijk als dat van een CRT-beeldscherm, hinderlijke flikkeringen ontbreken en je beschikt over het volledige kleurenbereik.. Dit alles maakt dat een lcd-beeldscherm de beste keuze is wanneer je met kleur werkt.

 

 

Producten

Rubberdoeken, perschemie, inkt, offsetplaten, etc., etc.
Meer info
Onlangs verschenen: //Packfacts
Meer info
Koen Pack enthousiast gebruiker Oris FlexPack kleurproefsysteem
Meer info
NIEUW: vertegenwoordiging OMET in Benelux
Meer informatie