english version

over wifac  |  service  |  contact  |  nieuwsbrief  |  vacatures

Callas pdfToolbox: vernieuwd en tijdelijk goedko...

De pdfToolbox van het Duitse Callas is een zeer krachtige grafische software-tool voor het effectief verwerken en archiveren van PDF bestanden. Ook Adobe maakt in haar software gebruik van de Callas technologie. Vanaf dinsdag 12 december 2017 15.00 uur tot donderdag 14 december 2017 15.00 uur geldt een speciale actieprijs.
11-12-2017

Koenig & Bauer en Esko versterken partnerschap ve...

Koenig & Bauer en Esko kwamen overeen om hun samenwerking rond de productie van verpakkingsdrukwerk verder te versterken.
8-12-2017

Kom langs op onze stand in Nieuwegein op 6 februa...

Op dinsdag 6 februari a.s. viert Graficus Vakdag haar eerste lustrum! Wifac is dan - ook voor de vijfde keer - aanwezig met een mooie stand. Dit keer vindt u alle exposanten (Grafimedia én Sign) in één overzichtelijke hal.
5-12-2017

KBA heet weer Koenig & Bauer

Tweehonderd jaar geleden werd het bedrijf Koenig & Bauer, de wererldwijd langst bestaande producent van drukpersen, opgericht. In 1990 werd de bedrijfsnaam, in verband met de overname van Albert-Frankenthal AG, gewijzigd in KBA.
14-11-2017

Enfocus Switch PDF Review Module

Het handmatig per e-mail versturen van PDF proeven is een tijdrovend proces en de PDF moet vaak noodgedwongen omgezet worden naar een lagere resolutie. Ook is er geen controle over het programma waarin de gebruiker de PDF gaat openen en kunnen de verschillen in PDF viewers afwijkende resultaten veroorzaken. Allemaal nadelen dus.
9-11-2017

Koenig und Bauer op schema om groei- en winstdoel...

Na een goed derde kwartaal heeft de Koenig & Bauer-groep (voorheen KBA) een grote stap gezet in het bereiken van de groeidoelstellingen voor omzet en winst in 2017, het jaar waarin het zijn 200-jarig jubileum vierde.
9-11-2017
...Het dichtst bij het eindresultaat komen we met gecertificeerde Epson proeven die we onder genormaliseerd daglicht kunnen beoordelen...
Oscar Flier
Design Bridge
...We hadden wel een offsetpers, maar nog niet de kennis in huis om daar goed mee te kunnen werken. We putten nu uit de kennis en ervaring van Wifac....
Jeroen de Jongh-Hamers
SolidPack
Rubberdoeken, perschemie, inkt, offsetplaten, etc., etc.
Meer info
Rutgers kiest voor KBA en Brausse
Meer info
Open Huis bij Durst, 7 t/m 9 februari 2018
Meer info
Bezoek onze stand op 6 februari
Meer informatie