english version

over wifac  |  service  |  contact  |  nieuwsbrief  |  vacatures

Vakbladuitgeverij Management Media vernieuwt studio

Uitgeverij ManagementMedia in Hilversum investeerde bij Wifac in Apple-werkstations, vernieuwde de server en laat Wifac de CreativeCloud- licenties regelen en beheren.
12-7-2017

Habo DaCosta kiest voor Switch om automatisering ...

Bij drukkerij Habo DaCosta bleef het aanleveren van drukgerede pdf-bestanden een uitdaging. Veel klanten vonden het bestaande systeem niet klantvriendelijk genoeg.
12-7-2017

De nieuwe HSB 13.000: snel, flexibel en doelmatig

Hohner voert niet voor niets als motto: perfectie in afwerking. Neem de Nieuwe HSB 13.000 verzamelhechter. Korte insteltijden en een minimale hoeveelheid medewerkers aan de machine. Gecombineerd met de hoge snelheid staat dit systeem borg voor een hoge productiviteit in de binderij.
12-7-2017

Rodi Rotatiedruk omarmt Heights TWP processor voo...

Rodi Rotatiedruk was de eerste ter wereld die in 2005 investeerde in de waterloze KBA Cortina. En nu is Rodi Rotatiedruk de eerste (2017) die de waterloze Toray-platen ontwikkelt in een TWP 680/1250-processor van Heights.
12-7-2017

Esveco Specialities investeert in rotatieve Bogra...

Esveco drukt en print al variabele data sinds 1985. Bovendien doet het bedrijf dat met een extreem hoge nauwkeurigheid, in grote aantallen en met behulp van uiteenlopende technieken. Erik en Martijn den Ouden besloten bij Wifac te investeren in een machine die hen in staat stelt nog slimmer te werken: de Bograma BSR 550 Servo.
11-7-2017

Omet en Durst: Italiaanse inkjet-integratie

Ruim een jaar geleden ging Wifac een partnerschap aan met Durst, de Italiaanse bouwer van inkjetpersen voor industriŽle toepassingen. Met de Tau-serie mikt Durst specifiek op de labelmarkt.
11-7-2017
...Het belangrijkste: we weten hoe we de platen zo moeten maken dat de opdrachtgever van de drukker het resultaat krijgt dat hem voor ogen staat...
Rinie Roodbeen
Pro6 Repro
...We draaien nog maar kort productie met de machine van Glunz & Jensen, maar zoals het er nu naar uitziet gaan we de doelen die we in het investeringsplan stelden ruim halen. ...
Thomas Spekschoor
Senefelder Misset
Rubberdoeken, perschemie, inkt, offsetplaten, etc., etc.
Meer info
Zojuist verschenen: editie 50 van de KBA Report
Meer info
Doorkiesnummers Wifac
Meer info
Meer informatie