english version

over wifac  |  service  |  contact  |  nieuwsbrief  |  vacatures

Callas pdfToolbox: vernieuwd en tijdelijk goedko...

De pdfToolbox van het Duitse Callas is een zeer krachtige grafische software-tool voor het effectief verwerken en archiveren van PDF bestanden. Ook Adobe maakt in haar software gebruik van de Callas technologie. Vanaf dinsdag 12 december 2017 15.00 uur tot donderdag 14 december 2017 15.00 uur geldt een speciale actieprijs.
11-12-2017

Koenig & Bauer en Esko versterken partnerschap ve...

Koenig & Bauer en Esko kwamen overeen om hun samenwerking rond de productie van verpakkingsdrukwerk verder te versterken.
8-12-2017

Tijdelijk 20% korting op PitStop software

Sinds het Adobe PDF formaat de standaard is in de grafische industrie, is de Enfocus Pitstop Pro software het onmisbare digitale ”Zwitserse zakmes” voor elke grafische professional. Enfocus viert dit met een eindejaar-kortingactie.
5-12-2017

Kom langs op onze stand in Nieuwegein op 6 februa...

Op dinsdag 6 februari a.s. viert Graficus Vakdag haar eerste lustrum! Wifac is dan - ook voor de vijfde keer - aanwezig met een mooie stand. Dit keer vindt u alle exposanten (Grafimedia én Sign) in één overzichtelijke hal.
5-12-2017
...Al eerder kochten we een rotatieve Bograma-stans. De machines van MBO / Herzog + Heymann en Bograma zijn inline aan elkaar te koppelen, waardoor je maximaal flexibel bent....
Dagmar Philips
Graficol
...De machines zijn snel op kleur. Dat is belangrijk want vooral bij kleine oplages wil je de inschiet zo laag mogelijk houden....
Frank Van de Vloet
Gruyaert Verpakkingen (B)
Rubberdoeken, perschemie, inkt, offsetplaten, etc., etc.
Meer info
Rutgers kiest voor KBA en Brausse
Meer info
Open Huis bij Durst, 7 t/m 9 februari 2018
Meer info
Bezoek onze stand op 6 februari
Meer informatie