english version

over wifac  |  service  |  contact  |  nieuwsbrief  |  vacatures

Durst pakt uit op Labelexpo met nieuwe TAU 330 RSC

Durst toont op de Labelexpo in Brussel zijn uitgebreide Tau 330-serie met toonaangevende UV-inkjet-single-pass-printtechnologie. In actie komt onder andere de nieuwe digitale hogeresolutie en hogesnelheid achtkleuren labelpers: de Tau 330 RSC, waarbij RSC staat voor Resolution, Speed en Color gamut. Bovendien lanceert Durst haar nieuwe Web2Print-workflow.
15-8-2017

KBA blijft groeien in dienstverlening, verpakken ...

Na een goede start van 2017, het jaar waarin KBA zijn tweehonderdste verjaardag viert, rapporteert het bedrijf goede prestaties over het tweede kwartaal van dit jaar.
9-8-2017

Frisse wind door MBO

Christian Gohlke en Thomas Heininger zijn sinds 1 maart 2017 verantwoordelijk voor de toekomstige ontwikkeling van de MBO-groep. Ze zijn door de eigenaar, zoals Gohlke zegt, aangesteld om ‘frisse lucht’ in het bedrijf te brengen.
3-8-2017
...De iMacs en Apple-server werden door Wifac geleverd. Goed gereedschap is onontbeerlijk. We werken hier altijd met kritische deadlines. Je wilt snel en vooral probleemloos kunnen werken....
David van Eck
ManagementMedia
...We verwerken honderden jobs per dag, met alle administratieve handelingen die daar bij horen. Dat lukt je alleen met een strakke automatisering...
Ronald van der Meer
Pim Print
Rubberdoeken, perschemie, inkt, offsetplaten, etc., etc.
Meer info
Zojuist verschenen: editie 50 van de KBA Report
Meer info
Doorkiesnummers Wifac
Meer info
Meer informatie