english version

over wifac  |  service  |  contact  |  nieuwsbrief  |  vacatures

KBA digitaal

KBA digitaal

Digitaal produceren is een ideale keuze voor die bedrijven die de flexibiliteit nodig hebben om kleinere aantallen afdrukken toch in offsetkwaliteit op een groot assortiment van substraten te kunnen produceren. KBA biedt hiervoor diverse oplossingen, zowel in vellen- als rotatie-digitaaldruk.

Voor het printen van decors en verpakkingen is er de KBA RotaJET L. Deze serie zet nieuwe normen in industriële digitale afdrukken. De L-serie is modulair opgebouwd en geschikt voor enkelzijdige 4/0-afdrukken voor industriële toepassingen, zoals decoratie en verpakking. De RotaJET L kan in printbreedte van 77 tot 138 cm uitgebreid worden. Door deze unieke upgrademogelijkheid is de RotaJET L in deze markt het meest op de toekomst voorbereid.

Voor de verpakkingsmarkt onwikkelde KBA in samenwerking met Xerox de VariJET 106, een vellen-digitale pers. Bij deze machine is de inkjet-technologie van Xerox Impika gecombineerd met de bekende Rapida 106 vellenpers, inclusief de bekende veredelingsmogelijkheden. Met deze pers kunnen gepersonaliseerde producten worden vervaardigd, in kleine of middelgrote oplagen.

Rubberdoeken, perschemie, inkt, offsetplaten, etc., etc.
Meer info
Open Huis Koenig & Bauer 6 t/m 8 juni
Meer info
Koenig & Bauer ontvangt German Design Award
Meer info
Wifac start productie perschemie
Meer informatie